PRIRODA I DRUŠTVO d.o.o.

Opis

Priroda i društvo specijalizirana je biotrgovina u kojoj se mogu kupiti samo proizvodi s certifikatom organskoga uzgoja i organske proizvodnje, tj. ekološka hrana, bezglutenski proizvodi, prirodni dodatci prehrani, proizvodi za njegu lica i tijela, kruh i pecivo, proizvodi za održavanje kućanstva te literatura koja služi za motiviranje na pozitivne promjene.

Imenom tvrtke Priroda i društvo želimo naglasiti dvoje: PRIRODA označuje prirodne, tj. proizvode certificiranoga organskoga uzgoja i ekoproizvodnje koje držimo u svojoj biotrgovini, a sve to utječe na kvalitetniji i zdraviji život ljudi, tj. ukupnoga DRUŠTVA

Raznovrsna ponuda inozemnih artikala, ekološka hrana, bezglutenski proizvodi, prirodni dodatci prehrani, proizvodi za njegu lica i tijela, kruh i pecivo, proizvodi za održavanje kućanstva samo su neke od stvari koje možete pronaći kod nas. Želimo istaknuti i suradnju sa tuzemnim obiteljsko poljoprivrenim gospodarstvima koja nas svakodnevno opskrbljuju svježim sezonskim voćem i povrćem te ostalim proizvodima.

Posebno smo ponosni na liniju proizvoda Natura Organica kojom se želimo približiti našem društvu prihvatljivom cijenom ali kvalitetnim proizvodima, želimo olakšati upoznavanje ljudi sa zdravim načinom života i potaknuti ih na isprobavanje nečeg novog, boljeg i zdravijeg što će im poboljšati način života. 

Noviteti u proizvodnji certificiranog organskog uzgoja i ekoproizvodnje su ono što se svakoga dana iznova trudimo ponuditi Hrvatskom tržištu. 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak 0:00 - 24:00
utorak 0:00 - 24:00
srijeda 0:00 - 24:00
četvrtak 0:00 - 24:00
petak 0:00 - 24:00
subota 0:00 - 24:00
nedjelja 0:00 - 24:00

Pregled stranica

Djelatnost