ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE KALAUZ - DEVČIĆ

Opis

Posebno područje interesa u našoj ordinaciji je tzv. konzervativna stomatologija - pacijentima pri prvom posjetu čistimo kamenac i pjeskarimo zube, da bi ih izbijelili i postigli njihovu prirodnu boju.

Svi oralno kirurški zahvati u našoj ordinaciji su potpuno bezbolni i rade se u lokalnoj anesteziji.

Prateći trendove sve većih estetskih zahtjeva s jedne strane, te težnjom za poboljšanjem kvalitete života s druge strane, posebno smo orijentirani na ugradnju implantata - danas najboljeg i najelegantnijeg rješenja bezzubosti. 

Svaki nedostatak jednog ili više zuba riješava se stomatološkom protetikom. Također je moguće ispraviti sve estetske nedostatke, bilo da su u pitanju pokvareni zubi ili zubi nepravilnog oblika, ili nepravilne, zadebljale desni (gummy smile).

Blistav ''holivudski osmijeh'' možda zvuči nedostižan, ali danas ga je moguće postići uz brojne metode koje se nude na tržištu. U našem radu koristimo se laserskim izbijeljivanjem zuba, ZOOM lampom.

Uz suradnju sa vrhunskim ortodontima nudimo ispravljanje vaših zuba fiksnim i mobilnim ortodontskim napravama. Zube je moguće ispraviti u svakoj životnoj dobi od "7 do 77" godina.

Posebnu pažnju pridajemo našim malim pacijentima, pogotovo onima koji se malo teže oslobađaju straha od zubara.

Uz ugodnu atmosferu i bezbolan zahvat nudimo sve vrste stomatoloških usluga.

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak 14:00 - 20:00
utorak 9:00 - 13:00
srijeda 14:00 - 20:00
četvrtak 9:00 - 13:00
petak 14:00 - 20:00

Subotom - prema dogovoru

Pregled stranica

Vanjski oglasi

Djelatnost