GOOGLE ADS - GOOGLE OGLAŠAVANJE

logo

Opis

Promovirajte svoju stranicu na Google-u!                        
Plaćate samo kada netko posjeti Vašu web-stranicu nakon što klikne na Vaš oglas.
Vašu poruku automatski vide Vaši potencijalni klijenti! 

Mi nudimo dizajniranje, pokretanje, razvijanje i upravljanje AdWords reklamnim kampanjama za tvrtke. Naši Google Ads certificirani stručnjaci pobrinuti će se za cjelokupno oglašavanje u Google Ads kampanjama, od kreiranja računa i kampanja prilagođenih klijentovim cijevima. Također osiguravamo učinkovito upravljanje reklamnim kampanjama, izbor relevantnih ključnih riječi, dizajn oglasa prikladan za ciljanu skupinu koju je odabrao klijent te optimizaciju i interpretaciju rezultata prikupljenih tijekom Google Ads kampanje.

 Što je Google Ads?

Google Ads je online program za oglašavanje, te najkorištenija vrsta Pay Per Click (PPC)/ “Plati Po Kliku” oglašavanja. Ads kampanje su najučinkovitije sredstvo za postizanje trenutne vidljivosti Vašeg oglasa na internetu, osiguravajući najbržu i najstabilniju online prisutnost. Vaša tvrtka će biti trenutno poznata, a Vaša ponuda, proizvodi ili usluge će u rekordnom vremenu privući posjetitelje/klijente na Vašu web-stranicu.

Kako Google Ads radi?

Google prikazuje 3 plaćena oglasa na središnjem dijelu stranice pretrage, prije rezultata pretrage organskog (klasičnog) pretraživanja, te određen broj oglasa desno na stranici. Plaćeni linkovi su bolje pozicionirani te obilježeni pozadinom u boji.

Prednosti

Relevantnost: Vaš oglas odgovara ključnoj riječi koju upisuje vaš potencijalni klijent, jer cilja aktivna pretraživanja na tražilici, budući da je savršeno prilagođena potrebama korisnika;
Brzina: Vaš oglas je trenutno vidljiv;
CPC (Cost Per Click): Vi plaćate samo onda kada korisnici kliknu na oglas, puka prikazivanja Vašeg oglasa su besplatna;
Kontrola troškova: potpuna kontrola nad zajednički utvrđenim budžetima;
Učinkovito usmjeravanje: Vi odlučujete u kojem zemljopisnom području, kome i kada ćete prikazati svoj oglas;
Brojčano iskazani rezultati: detaljna statistika o uspješnosti Vašeg oglašavanja;
Prilagodljivost: možete stalno prilagođavati Vaše kampanje kako bi se oglašavali sukladno dinamici online tržišta;
Različite platforme: korisnici vide Vaš oglas bez obzira na uređaj kojeg upotrebljavaju (laptop, tablet ili mobitel);

Cijena Google Ads kampanje

Cijenu Google Ads kampanje određuje nekoliko čimbenika, kao što su konkurencija/djelatnost, raznolikost proizvoda/usluga, strategija i naravno, financijske mogućnosti klijentove tvrtke. Što je Vaša konkurencija veća, to će cijena za Google Ads biti veća kako bi usmjerio klijente na Vašu web-stranicu. Nema gornje ili donje granice, umjesto njih postoji granica profitabilnosti gdje Google Ads kampanje postaju isplative za svakog klijenta, i to je razlog zašto, nakon utvrđivanja strategije i svih ele

Radno vrijeme

ponedjeljak 8:00 - 16:00
utorak 8:00 - 16:00
srijeda 8:00 - 16:00
četvrtak 8:00 - 16:00
petak 8:00 - 16:00

Vanjski oglasi

Županija

  • GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost