POLIKLINIKA IMUNOMED

logo

Opis

POLIKLINIKA ZA LABORATORIJSKU IMUNOLOGIJU I MEDICINSKU BIOKEMIJU

Voditelj Poliklinike IMUNOMED je prof. dr. sc. Vitomir Burek, imunolog, specijalist laboratorijske imunologije i specijalist infektolog, osnivač i dugogodišnji voditelj Odjela za kliničku imunologiju, Imunološke ambulante i Imunološkog laboratorija Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu.

Ostali suradnici - specijalist medicinske biokemije, magistar medicinske biokemije, molekularni biolog, zdravstveni tehničari - također su osobe sa velikim iskustvom u obavljanju izvođenja postupaka u raznolikoj dijagnostici koja se provodi na području osnovnih djelatnosti poliklinike: laboratorijska imunologija i medicinsko biokemijski laboratorij.

Poliklinika nudi široki spektar pretraga krvi, mokraće, stolice i likvora te brojne dijagnostičke pretrage: za imunološki status, za viruse, bakterije, parazite, gljivice, za autoantitijela, za štitnjaču, za tumore, za intoleranciju na hranu, prekomjernu težinu, HIV (AIDS), sredstva ovisnosti...

Također u njoj možete obaviti preventivne preglede za žene i muškarce (osnovne i proširene).

Imunološka ambulanta poliklinike omogućuje obradu pacijenta, konzultacije u vezi potrebnih pretraga i tumačenje rezultata pretraga.

Radno vrijeme

ponedjeljak 7:00 - 18:00
utorak 7:00 - 18:00
srijeda 7:00 - 18:00
četvrtak 7:00 - 18:00
petak 7:00 - 18:00
subota 7:00 - 12:00

Radno vrijeme imunološke ambulante: pon.-pet. 8:00 - 14:00 h.

Pregled stranica

Županija

  • GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost