SUVAG - ŠKOLA STRANIH JEZIKA

logo

Opis

Škola je osnovana 1961. g. i članica je Međunarodne udruge za AVGS metodu rada, sa sjedištem u Parizu. Surađuje s Britanskim savjetom i Aulom Cervantes u pripremanju za međunarodno priznate ispite iz engleskog i španjolskog jezika te s Filozofskim i Učiteljskim fakultetom u Zagrebu kao vježbaonica iz metodike za studente.

  • JEZICI: engleski, francuski, njemački, talijanski, španjolski, japanski, portugalski, katalonski i hrvatski za strance
  • RAZINE: početni, srednji i napredni stupnjevi usklađeni prema EU standardima.
  • VRSTE PROGRAMA: predškolski, đački, za mladež, za odrasle, za ustanove i poduzeća, poslovni i jezik struke, individualni; programi za odrasle imaju verifikaciju Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, što znači da svjedodžba Škole stranih jezika SUVAG postaje javna isprava s pravom upisa položenog stupnja u radnu knjižicu

Već tradicionalno, škola u vrijeme upisa organizira besplatne ogledne jezične radionice za djecu predškolske dobi, školske dobi i mladež te radionice za odrasle, kako bi korisnike upoznala sa svojim načinom rada i specifičnostima svojih programa. Također organizira tečaj koji priprema maturante za uspješno svladavanje tehnika pisanja eseja iz engleskog jezika na ispitu za državnu maturu te pripremni tečaj za polaganje prijemnih ispita na fakultetu iz talijanskog ili španjolskog jezika.

Suvag organizira i pripremni tečaj za dobivanje međunarodne Cambridge diplome IELTS iz znanja engleskog jezika, namijenjen studentima koji nastavljaju studij u inozemstvu i profesionalcima koji svoju poslovnu karijeru nastavljaju u inozemstvu.

Pregled stranica

Županija

  • GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost