MAR-MIR PROMET d.o.o.

logo

Opis

Mar-Mir je započeo s radom 1993. godine kao električarski obrt, a u 22 godine postojanja prerastao je u tvrtku specijaliziranu za trgovinu elektromaterijalom, s dvadesetak zaposlenih djelatnika.

Uz trgovinu i zastupanja stranih tvrtki, djelokrug poslova proširili smo i na inženjering i projektiranje elektro-sustava prilagođenih potrebama klijenata - velikih poput onih za shopping-centre i proizvodne prostore, ali i manjih za stanove ili poslovne prostore.

U našoj ponudi možete pronaći velik izbor rasvjetnih tijela za vaš unutarnji i vanjski prostor, poput LED rasvjetnih tijela, koja ne umaraju oči i štede električnu energiju. Tu su i zidne utičnice i prekidači za sve namjene, renomiranih europskih proizvođača, čiji se proizvodi odlikuju kvalitetom i raznovrsnim dizajnom.

Električari, serviseri i ostali majstori u stalnoj ponudi imaju veliki izbor potrošnog materijala te ručnih i električnih alata koji se svakodnevno koriste u struci, kao i sve za gromobrane - cjelokupni pribor za instalaciju gromobranskih sistema.

Također nudimo i sav ostali elektro-pribor i opremu za uređenje i adaptaciju vašeg prostora: razvodne i priključne ormare, automatske osigurače i Fidove sklopke, kabele, cijevi i kanalice.... U ponudi imamo i audio/video portafone te jednostavne sisteme za prozračivanje.

Zastupamo samo kvalitetne proizvođače.

Navratite!

Radno vrijeme

ponedjeljak 7:30 - 18:00
utorak 7:30 - 18:00
srijeda 7:30 - 18:00
četvrtak 7:30 - 18:00
petak 7:30 - 18:00
subota 7:30 - 14:00

Pregled stranica

Županija

  • GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost