AD ACTA PRIJEVODI d.o.o.

Opis

AD ACTA PRIJEVODI je prevoditeljska agencija utemeljena 1997. godine. Danas tvrtka okuplja tim vrhunskih prevoditelja i sudskih tumača pod vodstvom prof. Antonele Rajič, koji već godinama uspješno međusobno surađuju. Osim visokom stručnošću i predanošću, naši prevoditelji i sudski tumači imaju dugogodišnje iskustvo prevođenja na svim područjima, a prvenstveno na području prava, ekonomije, medicine, farmacije itd. Uz stručne dokumente poput tehničke, medicinske ili pravne dokumentacije i dokumentacije trgovačkih društava, svakodnevno se prevode i dokumenti kao što su: rodni listovi, domovnice, vozačke dozvole, diplome, prijepisi ocjena, nastavni planovi i programi fakulteta, svjedodžbe, presude, rješenja o mirovini, rješenja o razvodu, izvadci iz sudskog registra, punomoći itd.

Naš tim može ponuditi visokokvalitetne ovjerene prijevode s i na 16 europskih jezika: ENGLESKI, NJEMAČKI, TALIJANSKI, ŠPANJOLSKI, FRANCUSKI, SRPSKI, SLOVENSKI, RUSKI, MAKEDONSKI, ČEŠKI, SLOVAČKI, BUGARSKI, MAĐARSKI, ŠVEDSKI I RUMUNJSKI jezik.

AD ACTA PRIJEVODI za Vas rade i lekturu svih vrsta tekstova, dokumenata i spisa, pa tako, između ostalog i lekturu web-stranica, diplomskih i maturalnih radnji, tekstova na stranom jeziku...

Nudimo i uslugu usmenog prevođenja, kako simultanog - kod kojeg se razgovor prevodi sa jednog jezika na drugi u isto vrijeme kad se odvija, tako i konsekutivnog prevođenja - kod kojeg govornik izloži dio teksta, a prevoditelj ga potom prevodi na ciljani jezik

U naše stalne klijente ubrajaju se hrvatske i europske tvrtke, banke, odvjetnici i odvjetnička društva, javno-bilježnički uredi, ministarstva, instituti i ustanove te mnošto privatnih klijenata.

100 m od nas (Vranovina) uvijek slobodan parking.

Radno vrijeme

ponedjeljak 8:30 - 18:00
utorak 8:30 - 18:00
srijeda 8:30 - 18:00
četvrtak 8:30 - 18:00
petak 8:30 - 18:00
subota 9:00 - 12:00

Subotom radimo prema dogovoru (nazvati na mob. 098 455 979).

Pregled stranica

Županija

  • GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost