AGENCIJA ZA PREVOĐENJE - VERBA CENTAR

Opis

VERBA je vodeći hrvatski prevoditeljski centar - pruža usluge prevođenja, ovjeravanja prijevoda, lektoriranja, lokalizacije i višejezičnog stolnog izdavaštva (DTP).

Sastoji se od vlastitog, kompletnog i stručnog tima prevoditelja, jezičnih redaktora, lektora, profesora stranih jezika, jezičnih specijalista, ovlaštenih sudskih tumača, voditelja prevoditeljskih projekata te grafičkih i web-dizajnera, koji građanima i tvrtkama pružaju kvalitetne jezične usluge u samom centru Zagreba, u neposrednoj blizini Trga bana Josipa Jelačića i parka Zrinjevac.

Zahvaljujući jednostavnoj narudžbi na daljinu i organiziranoj dostavi, isporučuju svoje usluge u sve hrvatske gradove i inozemstvo. Prevoditeljski centar certificiran je prema normama ISO 9001 i EN 15038, čime je zajamčena pouzdanost, stručnost i kvaliteta usluga.

Klijenti koji se koriste uslugama sudskih tumača mogu se pouzdati u to da će ovjereni prijevodi izrađeni u VERBI biti prihvaćeni u svakoj instituciji u zemlji i u inozemstvu. VERBA kao pružatelj usluga stalnog sudskog tumača za njemački jezik uvršten je na popis priznatih sudskih tumača u Njemačkom veleposlanstvu u Zagrebu, pa su ti ovjereni prijevodi ravnopravni u odnosu na prijevode koje izrađuju njemački sudski tumači.

Glavni slogan VERBE "Brzo, pouzdano, ispravno" odražava glavne ciljeve tvrtke. Naša je velika prednost što možemo u vrlo kratkom roku prevesti veliku količinu dokumenata kad je poštivanje roka od presudne važnosti. Osobni dokumenti građana mogu biti prevedeni i ovjereni u roku od 1-2 radna dana.

Radno vrijeme

ponedjeljak 8:00 - 17:00
utorak 8:00 - 17:00
srijeda 8:00 - 17:00
četvrtak 8:00 - 17:00
petak 8:00 - 17:00

... ILI PREMA DOGOVORU.

Pregled stranica

Oglas

large banner

Županija

  • GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost