ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE mr. sc. LADA HEMERICH MARTINČIĆ, dr. med. dent.

logo

Opis

Mr.sc. Lada Hemerich Martinčić, dr. med.dent. već 20 godina uspješno vodi vlastitu Ordinaciju dentalne medicine, kontinuirano se usavršavajući na brojnim domaćim i stranim seminarima i kongresima. Govori engleski i njemački jezik, a među njezinim mnogobrojnim pacijentima su i stranci iz različitih veleposlanstava.

U ordinaciji dentalne medicine uz individualan pristup svakom pacijentu nudi visokokvalitetne usluge preventivne stomatologije (čišćenje zubnog kamenca, poliranje i pjeskarenje, floridacija i impregnacija), estetske stomatologije (izbjeljivanje zuba , ljuskice, bezmetalne krunice, keramičko metalne krunice ), protetske stomatologije (krunice, mostovi; totalne, parcijalne i mekane proteze), liječenja zuba (endodoncija) te usluge kirurgije s ugradnjom dentalnih implantanata.
Također, dugogodišnjim radom u vlastitoj privatnoj ordinaciji te kontinuiranim usvaršavanjem na Stomatološkom fakultetu ostvarila je uspješnu suradnju sa specijalistima iz svih grana stomatologije (kirurgije, parodontologije ortodoncije i endodoncije) među kojima su i renomirani profesori sa zagrebačkog Sveučilišta čime pridonosi još većoj kvaliteti pružanja usluga i brizi za same pacijente.

Obratite nam se s punim povjerenjem jer ćemo mi brinuti za vaš lijepi i zdravi osmijeh.
Ordinacija dentalne medicine Hemerich

Radno vrijeme

ponedjeljak 9:00 - 18:00
utorak 9:00 - 18:00
srijeda 9:00 - 18:00
četvrtak 9:00 - 18:00
petak 9:00 - 18:00

... i prema dogovoru. Termin je potrebno prethodno najaviti i rezervirati.

Pregled stranica

Županija

  • KRAPINSKO - ZAGORSKA ŽUPANIJA
  • GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost