PRIVATNA PRAKSA ZUBOTEHNIČKOG LABORATORIJA KSENIJA ŠKRBINA YAMMINE

logo

Opis

Moderan zubotehnički laboratorij opremljen suvremenom opremom za proizvodnju svih vrsta visoko kvalitetnih stomatološko-protetskih nadomjestaka (proteza, krunica, mostova), fiksnih i mobilnih te protetskih dodataka. U radu koristimo najnoviju tehnologiju, počevši od materijala za mobilnu protetiku i keramiku, kao i najsuvremenije metodologije rada, koje omogućavaju rješenje svakog zahtjeva ili izradu bilo kakvog proizvoda, čije su karakteristike uvijek iznimna preciznost konstrukcije i maksimalna usklađenost sa željama pacijenta.

Također, želimo biti sigurni da proizvod napravljen za vas zadovoljava sve tehničke, ekološke i zdravstvene kriterije. Korišteni materijali testirani su na citotoksičnost, iritaciju, osjetljivost, akutnu toksičnost, hemo-kompatibilnost i genotoksičnost; certificirani su i biokompatibilni, a potječu od renomiranih svjetskih tvrtki.

Nastojimo biti u stalnom kontaktu s doktorima i pacijentima te prisutni u procesu planiranja, kako bi dobili što više informacija iz prve ruke.
Spoj našeg dugogodišnjeg iskustva i upotrebe najkvalitetnijih materijala daje izvrsne rezultate - vrhunsku kvalitetu i estetiku svih radova koji izlaze iz našeg laboratorija.

Radno vrijeme

ponedjeljak 8:00 - 16:00
utorak 8:00 - 16:00
srijeda 8:00 - 16:00
četvrtak 8:00 - 16:00
petak 8:00 - 16:00

Županija

  • GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost