LJEKARNE FARMACIA - CENTRALA

Opis

PITAJ I OČEKUJ VIŠE!

Farmacia lanac sastoji se od ljekarni i specijaliziranih prodavaonica koje su rasprostranjene cijelom Hrvatskom.

No, Farmacia se ne ističe samo vrhunskom uslugom iskusnih magistri, koje su vam svakodnevno na usluzi, već i specijaliziranim savjetovalištima. Jedini smo ljekarnički lanac koji pruža dodatne usluge zahvaljujući kolaborativnoj suradnji liječnika i ljekarnika koja u središte pozornosti stavlja pacijenta i njegove zdravstvene potrebe. U sklopu dodatnih usluga razvili smo individualni pristup pacijentima kroz specijalizirana savjetovališta - nutricionističko, fitoaromaterapijsko, sportsko, pedijatrijsko, kardiološko i dermatološko, s brojnim zadovoljnim klijentima koji su riješili ili ublažili brojne zdravstvene probleme i tegobe koje nas mogu pratiti kroz svakodnevni život. U individualni pristup klijentima uključena je i izrada individualnih magistralnih pripravaka prema potrebama pacijenta.

Nakon već uhodanih savjetovališta koja su postigla velik uspjeh, kao korak više pokrenuta su savjetovališta na inicijativu liječnika - kardiologa i pedijatara - koji su prepoznali Farmacia ljekarne kao partnere u pružanju zdravstvene skrbi i mjesto za edukaciju građana u prevenciji određenih bolesti. Zbog toga je pokrenuto kardiološko savjetovalište s liječnikom kardiologom, kao i pedijatrijsko savjetovalište. U suradnji s pedijatrima, pedijatrijsko savjetovalište dostupno je na 16 lokacija ravnomjerno raspoređenih po hrvatskim regijama.

Imamo li na umu samo djelić aktivnosti i dodatnih usluga koje se klijentu nude u Farmacia ljekarničkom lancu, i više je nego opravdan naš moto: Pitaj i očekuj više!

Radno vrijeme

ponedjeljak 8:00 - 16:00
utorak 8:00 - 16:00
srijeda 8:00 - 16:00
četvrtak 8:00 - 16:00
petak 8:00 - 16:00

Pregled stranica

Županija

  • GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost