LJEKARNA DUBRAVKO BARLOVIĆ, mag. pharm.

Opis

Ljekarna Barlović otvorena je 1996. godine. Uvijek smo je vidjeli kao mjesto gdje nećete samo dobiti lijek, nego ćete moći s punim povjerenjem iznijeti svoje probleme, zatražiti savjete, a mi ćemo sve naše znanje, iskustvo i trud podrediti vašim potrebama.

Stalno provodimo akcije i promocije kao što su mjerenje tlaka, kontrola šećera u krvi i slično, o čemu informacije možete dobiti u samoj ljekarni, ali i na našoj web-stranici.

U našoj ljekarni na raspolaganju Vam stoji automatski, profesionalni uređaj za mjerenje tlaka uz ispis dobivenih vrijednosti te datumom i satom mjerenja; cijena jednog mjerenja je 2,00 kn.

Kod nas također možete nabaviti i CELLFOOD proizvode, dodatak prehrani koji neposredno opskrbljuju stanice kisikovim anionima i hranjivim sastojcima (mineralima, enzimima i aminokiselinama). Više na www.cellfood-cortinahba.hr.

Lijekove za čije je izdavanje potreban recept, zabranjeno je izdavati bez recepta. U želji da vam pomognemo, objavljujemo Listu lijekova koji se mogu dobiti bez recepta. Za izdavanje ostalih lijekova, potreban je recept.

Našim kupcima omogućili smo besplatan parking; u blizini je ZaBa bankomat 0-24.

Radno vrijeme

ponedjeljak 7:00 - 20:00
utorak 7:00 - 20:00
srijeda 7:00 - 20:00
četvrtak 7:00 - 20:00
petak 7:00 - 20:00
subota 7:30 - 15:00

Pregled stranica

Županija

  • GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost