SCHRACK TECHNIK d.o.o. SJEDIŠTE ZAGREB

Opis

Tvrtka smo koja se desetljećima definira kao kompetentan partner za elektrotehniku i to na području razvoda električne energije niskog napona, pokrivajući sklopnu opremu, elektrotehničke proizvode za aplikacije u industriji i zgradarstvu, proizvode rasvjetne tehnologije, mrežne te fotonaponske tehnologije.

Umrežavanje, optimiranje i sigurnost u korištenju energije i prijenosu podataka su težište našeg poslovanja. Naši proizvodi osiguravaju besprijekorno funkcioniranje i visoku zaštitu ljudi i uređaja, počevši od priključka na mrežu sve do sigurnog nadzora svakog pojedinog potrošača.

Paleta proizvoda kreće od razdjelnih ormara, releja, zaštitnih prekidača, sklopnika, kabela pa sve do sigurnosne rasvjete i proizvoda najnaprednijih mrežnih tehnologija, a svojom ponudom možemo u cijelosti pokriti sve potrebe elektroinstalatera.

Sjedište Schrack Technik Grupe je u Beču, u 11 zemalja Srednje i Istočne Europe je prisutna s vlastitom tvrtkom, a u 40 zemalja s regionalnim partner-tvrtkama.

U suprotnosti s konkurencijom, Schrack ne prodaje svoje proizvode preko regionalnih veletrgovaca, već preko vlastite mreže vanjskih trgovaca. Raspoloživost robe u Hrvatskoj pojačana je s 4 regionalna Schrack Store skladišta - u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu - u kojima se nalazi spremno za isporuku više od 3.000 artikala, jer naši kupci često trebaju robu odmah i nenajavljeno. Zbog toga je oko 60% naših suradnika u prodaji i direktno je posvećeno tehničkom savjetovanju. Na taj način smo dospjeli gotovo do svih elektroinstalatera, ožičavatelja, specijalista za umrežavanje i korisnika u industriji.

Radno vrijeme

ponedjeljak 7:30 - 17:00
utorak 7:30 - 17:00
srijeda 7:30 - 17:00
četvrtak 7:30 - 17:00
petak 7:30 - 17:00

Pregled stranica

Oglas

large banner

Županija

  • GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost