ZDRAVSTVENA USTANOVA LJEKARNE LIPA

logo

Opis

Pozivamo Vas da nas posjetite i uvjerite se da u obje naše ljekarničke jedinice (na Malešnici i u Samoborskoj 115b, 01 3794 584) njegujemo humanost, pristupačnost i razumijevanje za svakog našeg klijenta.

Ugovorna smo ustanova HZZO-a, tako da smo dobro opskrbljeni sa svim lijekovima s osnovne i dopunske liste. Pored spomenutog, naše ljekarne u ponudi imaju vrlo širok spektar ljekovitih pripravaka i ostalih artikala robe široke potrošnje, koji su svojom kvalitetom u samom svjetskom vrhu, a u našim laboratorijima za Vas priređujemo brojne magistralne i galenske pripravke izrađene iz visokokvalitetnih supstanci, prema farmakopejskim propisima i drugoj stručnoj literaturi.

PONUDA:

  • dijetetski lijekovi i pripravci
  • zavojni materijal
  • kozmetički preparati renomiranih domaćih i svjetskih proizvođača
  • dječja hrana
  • ortopedska pomagala te obuća raznih proizvođača
  • drugi proizvodi namijenjeni poboljšanju i očuvanju tjelesnog i psihičkog zdravlja

Također, u našim ljekarnama pružamo savjete o očuvanju zdravlja i ljepote te organiziramo promocije novih proizvoda, pregled vlasišta, mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa i druge prigodne akcije o kojima možete redovito dobiti informacije na našim web-stranicama.

Naše ljekarne djeluju kao jedinstvena cjelina, tako da ako nešto naručite u jednoj ljekarni, to možete po potrebi dobiti u drugoj, na isti način i po istim kondicijama.

Radno vrijeme

ponedjeljak 7:00 - 20:00
utorak 7:00 - 20:00
srijeda 7:00 - 20:00
četvrtak 7:00 - 20:00
petak 7:00 - 20:00
subota 7:30 - 15:00

Navedeno radno vrijeme odnosi se na obje ljekarničke jedinice (Malešnica i Samoborska).

Pregled stranica

Oglas

large banner

Županija

  • GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost