SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA MEDICINE RADA I SPORTA dr.sc. DIJANA POPLAŠEN dr.med.

logo

Opis

Specijalistička ordinacija medicine rada i sporta osnovana je u rujnu 2013. godine za pružanje zdravstvene skrbi u djelatnosti MEDICINE RADA I SPORTA. Osnivač je dr. sc. Dijana Poplašen, dr. med., spec. medicine rada i sporta, koja je član Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog liječničkog zbora, član i tajnica Hrvatskog društva za medicinu rada, član Hrvatskog društva za športsku medicinu te licencirani liječnik Hrvatskog košarkaškog saveza.

Ordinacija je od 1. lipnja 2019. registrirana kao Specijalistička ordinacija medicine rada i sporta dr. sc. Dijana Poplašen, dr. med., spec. medicine rada i sporta i posluje na novoj adresi ul. SR Njemačke 10, u novozagrebačkom naselju Središće u neposrednoj blizini stare lokacije. Ordinacija se nalazi u neposrednoj blizini autobusne i tramvajske stanice, preko puta zgrade Porezne uprave u Novom Zagrebu, a iza Raiffeisen banke prema Bundeku.

U ordinaciji možete obaviti zdravstveni pregled za vozače A, B, C, D i E kategorije za polaganje vozačkog ispita i produženje vozačkih dozvola svih kategorija (redovni i izvanredni nadzorni pregledi), zdravstveni pregled za držanje i nošenje oružja, zdravstvene preglede za posao i upise u školu, pregledi za sportaše, osposobljavanje za pružanje prve pomoći...

Ugodna atmosfera te stručno i profesionalno osoblje pružiti će Vam sve usluge medicine rada brzo i kvalitetno uz zajamčenu diskreciju.

Parking - BESPLATAN

 

Radno vrijeme

ponedjeljak 7:30 - 17:30
utorak 7:30 - 14:30
srijeda 7:30 - 14:30
četvrtak 7:30 - 17:30
petak 7:30 - 14:30

...i prema dogovoru

Pregled stranica

Djelatnost