ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE MARICA HODAK MIHELIĆ, dr.med.dent.

logo

Opis

Specijalizirali smo se za sljedeće grane dentalne medicine: konzervativa, protetika, estetika lica i izbjeljivanje zubi. Ordinacija je opremljena najsuvremenijom tehnologijom i aparaturom dentalne dijagnostike, kao što su ozon, laser, RVG uređaj, intraoralne snimke, elektrokauter, aparatura za strojnu endodonciju itd.

Stručnost, pouzdanost i praćenje najnovijih stomatoloških dostignuća naši su principi rada i razvoja. Ustrajemo na stalnom obrazovanju i međusobno dijelimo nova znanja i spoznaje. Zadovoljstvo pacijenata nam je važno, a pravila struke osnova. Prijateljski, opušten odnos s pacijentima te visoka stručnost našeg stomatološkog tima, kojeg vodi dr. med. dent. stomatolog Marica Hodak Mihelić, karakteristike su naše ordinacije.

  • Tretmani hijaluronom - filerima hijaluronske kiseline moguće je popuniti i zagladiti sve tipove bora, naglasiti oblik i povećati volumen usana te obnoviti volumen i reljef lica; injektira se s malim i nježnim iglama, zahvat je potpuno bezbolan i traje 30-ak minuta.

Radno vrijeme

ponedjeljak 13:00 - 20:30
utorak 7:00 - 14:30
srijeda 13:00 - 20:30
četvrtak 13:00 - 20:30
petak 7:00 - 14:30

2. i 4. subota u mjesecu - radna - 07:00 do 12:00

Pregled stranica

Oglas

large banner

Županija

  • VUKOVARSKO - SRIJEMSKA ŽUPANIJA

Djelatnost