GIT d.o.o.

    • Vatroslava Lisinskog 6, 42000 Varaždin
    • 042 211 877

Opis

Git d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana prije 25 godina i smještena u centru Varaždina, pokraj bedema Starog grada. Djelujemo na području grafike, informatike i trgovine, točnije nudimo sveobuhvatne grafičke usluge (izrada posjetnica, reklamnih materijala, pečata, natpisa, graviranje...), kao i široku paletu uredskog, školskog i informatičkog pribora koju možete pogledati u našoj poslovnici u Varaždinu, ali i u online trgovini na www.git.hr.

Kontinuirano ulažemo u nove tehnologije, nove usluge i širenje asortimana što kvalitetnijim proizvodima, jer vjerujemo da jedino na taj način možemo ostati u samom vrhu tržišta.

Git-ov dizajnerski studio i radionica sa strojevima, opremom i stručnim kadrom ostvariti će sve vaše želje i da vaši reklamni materijali izgledaju baš onako kako ste zamislili. Možemo vam pomoći i u osmišljavanju te razvoju kompletnog vizualnog identiteta vaše tvrtke, bilo da započinjete poslovanje ili ga već duže vrijeme razvijate. Povjerite nam izradu svojih posjetnica, tabli, natpisa, oslikavanje automobila, izradu naljepnica i tisak na promotivne materijale.

Također u ponudi imamo i XXL tisak (cerade, veliki plakati itd.), te tisak na majice - www.maturantskemajice.com.

Naši zaposlenici pobrinut će se za ispunjavanje vaših želja i potreba kroz timski rad, pošteni odnos, maksimalnu odgovornost te osobnu inicijativu, u zajedničkom cilju pružanja najveće vrijednosti za vaš uloženi novac.

Više ne morate brinuti niti gdje i kako izraditi pečat - jer za vas imamo najbolje i brzo rješenje. Nudimo dugotrajne i kvalitetne pečate raznih oblika i boja, kao i svu dodatnu opremu potrebnu za njihovo održavanje. Pečate izrađujemo od najkvalitetnije gume, pomoću lasera, koji osiguravaju veliku preciznost te kvalitetan i trajan otisak. Pečate možete naručiti e-mail-om na info@pecati.com ili posjetite naš specijaliziran web-shop www.pecati.com.

Ovdje smo za Vas!
Git d.o.o.

Vanjski oglasi

Djelatnost