SOUNDSET BROD

logo

Opis

Svoje frekvencije, kao Radio Brod, naš je radio upalio prije više od 65 godina, prvim emitiranjem s jednostavnih radijskih uređaja.

Od tada pa do danas, Soundset Brod se stalno mijenjao, uvodeći svakom novom godinom inovacije u svoj program. Uvijek smo se trudili biti prvi u informiranju naših slušatelja, uvoditi nove standarde u radijsko novinarstvo, modernizirati zvuk i birati samo dobru glazbu, kako bi se danas mogli podičiti titulom urbanog radija koji živi ritam svoga grada.

Snažnije nego ikada radimo na informiranju svojih slušatelja, dajući im brze, relevantne i nepristrane informacije, potičući ih na djelovanje i poboljšanje života u našem gradu. Cilj nam je uvijek bio traganje za istinom, jer smo svjesni odgovornosti koju imamo prema našim sugrađanima.

Ne zaboravljamo ni prirodu naših slušatelja koji, kao punokrvni Slavonci, vole smijeh, zabavu i radost koju im svakodnevno pružamo kroz program prepun dinamičnih emisija i, prije svega, glazbe, koja varira od najboljih hitova '80-ih i '90-ih godina, preko tradicionalnih i klasičnih pjesama, do najboljeg što nam danas nudi hrvatska glazba.

Moderan, uz dašak tradicije, urban i potpuno u skladu s ritmom svoga grada, svjetski, i prije svega, slavonskobrodski. Sve je to Soundset Brod. Upali, pa ćeš čuti.

Radno vrijeme

ponedjeljak 8:00 - 16:00
utorak 8:00 - 16:00
srijeda 8:00 - 16:00
četvrtak 8:00 - 16:00
petak 8:00 - 16:00

Pregled stranica

Županija

  • BRODSKO - POSAVSKA ŽUPANIJA

Djelatnost