ZDRAVSTVENA USTANOVA LJEKARNA JADRAN RIJEKA

logo

Opis

LJEKARNA CENTAR vrši službu NOĆNOG DEŽURSTVA tijekom CIJELE GODINE od 20:00 do 7:00 sati

Ljekarna Jadran prva je ljekarna i ljekarnička ustanova u Hrvatskoj koja je postala nositelj Certifikata kvalitete Det Norske Veritasa po ISO normi 9001/2000. Danas u svom sastavu ima trinaest ljekarni - sedam u Rijeci i 6 u županiji: Bakru, Cresu, Lovranu, Vrbovskom, Klani i Šilu.

Kako bi opravdala svoj moto UVIJEK UZ MENE I MOJU OBITELJ, svojim klijentima nudi, osim standardnih ljekarničkih usluga, i uvijek rado upućen savjet, pri čemu je zdravlje klijenata uvijek na prvom mjestu. Možete se informirati o gljivičnim infekcijama noktiju, venskoj cirkulaciji, ubodima kukaca, pravilnom uzimanju antibiotika, atopijskom dermatitisu, pravilnoj aplikaciji čepića kod djece, sličnostima i razlikama između prehlade i gripe, odvikavanju od pušenja, aromaterapiji, pripremi kože za sunce, dugotrajnom kašlju, probavnim infekcijama kod djece, probioticima u dječjoj dobi, detoksikaciji organizma, hemoroidima...

U suradnji sa svojim uglednim partnerima, Ljekarna Jadran nudi savjetovanja i promocije o njezi kože i kose, uporabi biljnih i eteričnih ulja, uslugu pregleda vlasišta i lica mikrokamerom i određivanja vitaminsko-mineralnog statusa, kao i mjerenje šećera u krvi uz savjetovanje za dijabetičare.

Radno vrijeme

ponedjeljak 7:00 - 20:00
utorak 7:00 - 20:00
srijeda 7:00 - 20:00
četvrtak 7:00 - 20:00
petak 7:00 - 20:00
subota 7:30 - 15:00

Navedeno radno vrijeme odnosi se na sve naše ljekarne. DEŽURSTVO: Ljekarna CENTAR 20:00-7:00 h.

Pregled stranica

Županija

  • PRIMORSKO - GORANSKA ŽUPANIJA

Djelatnost