ILSAD d.o.o.

    • Akademika Milana Heraka 9, 47280 Ozalj
    • 047 606 333
    • 047 732 002
logo

Opis

DJELATNOST: proizvodnja ALU i PVC stolarije

Zapošljavamo 64 djelatnika koji na 3500 m2 proizvodnog prostora i najmodernijim CNC strojevima i obradnim centrima proizvode vrhunsku PVC i ALU stolariju. Naši glavni dobavljači su renomirane njemačke tvrtke Rehau, Winkhaus, Schüco, Feal i mnogi drugi. Više od 35% naše proizvodnje izvozimo na europska tržišta.

U više od dva desetljeća svog postojanja opremili smo na desetine tisuća raznih stambenih i poslovnih objekata u Hrvatskoj, Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji, Italiji, Mađarskoj, Saudijskoj Arabiji... Jedna smo od malobrojni europskih tvrtki koje posjeduju Ateste i Certifikate za proizvodnju i ugradnju protueksplozivnih i protuprojektilnih (neprobojnih) elementa namjenjenih vojnim (NATO) i drugim objektima najviše sigurnosne razine i zahtjeva na svijetu.

Kako bi se osigurala vrhunska kakvoća potrebno je imati i kvalitetne dobavljače profila, stakla i okova. Dobavljač aluminijskih profila je renomirana tvrtka Schüco, ali i mnogi drugi - prema zahtjevima kupaca. Dobavljač metalnih profila je tvrtka Jansen proizvođača iz Švicarske. Dobavljač PVC profila i pribora je tvrtk Rehau, koja je jedan od vodećih njemačkih proizvođača profilnih sustava. Dobavljač stakla je tvrtka Presglas, renomirana europska tvrtka koja u međuvremenu ima veliku proizvodnju u hrvatskoj i tvrtka Kavran za specijalna stakla, a prema potrebi i drugi strani dobavljači.

U tvornici se vrši savijanje profila kao i presvlačenje sa Renolit folijom (imitacija drveta) za naše potrebe i za potrebe tvrtke Rehau, a kvalitetu redovito kontrolira Rehau ispitni laboratorij u Njemačkoj. Stručni kadar se sastoji od 3 djelatnika sa VSS (dipl. ing), 4 djelatnika sa VŠS ( ing.) te 4 tehničara koji su velikim dijelom prošli školovanja u Njemačkoj i dorasli su svim izazovima koji kvalitetna  proizvodnja od nas zahtjeva.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak 7:00 - 16:00
utorak 7:00 - 16:00
srijeda 7:00 - 16:00
četvrtak 7:00 - 16:00
petak 7:00 - 16:00
subota 8:00 - 12:00

Pregled stranica

Županija

  • KARLOVAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost