PRIVATNA SPECIJALISTIČKA RADIOLOŠKO-ONKOLOŠKA ORDINACIJA DAMIR MARGARETIĆ, dr. med.

Opis

Ordinacija radi od 2005. godine. Njezine glavne djelatnosti su:

  • radiološka dijagnostika
  • ultrazvučna dijagnostika
  • klinički pregledi
  • sistematski pregledi
  • savjetovalište

Vlasnik ordinacije i izvršitelj svakog pregleda je dr. med., spec. radiolog i onkolog Damir Margaretić, koji se dugi niz godina bavi kompletnom dijagnostikom bolesti dojki (mamografija, ultrazvuk dojki, punkcija dojke pod ultrazvučnom kontrolom s nalazom citologa, galaktografija) te ultrazvučnim pregledima cijelog organizma - ultrazvuk trbušnih organa, vrata i štitnjače, mišićnog sustava, ultrazvuk testisa.

U ordinaciji se rade i rendgenski pregledi srca, pluća i kostiju.

Također vršimo i savjetovanje o onkološkim bolestima te dajemo podršku tijekom liječenja onkoloških bolesnika, a vrši se i praćenje i kontrole bolesnika nakon završenog onkološkog liječenja.

Redovito se rade i sistematski pregledi, kako žena, tako i muškaraca, pojedinačno ili organizirano za poduzeća i tvrtke.

Dr. Margaretić rođen je 1961. godine u Osijeku. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, nakon čega je radio u Primarnoj zdravstvenoj zaštiti te kao znanstveni novak na području kardiologije. 1994. godine položio je specijalistički ispit iz radiologije, radioterapije i onkologije, od kada je postao voditelj Odsjeka za bolesti dojke u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku.

Dr. Margaretić član je Hrvatskog onkološkog društva, Hrvatskog radiološkog društva, Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog liječničkog zbora i Europskog onkološkog društva. Objavio je više međunarodno licenciranih medicinskih članaka, kao i brojne članke iz područja medicine u domaćim medicinskim časopisima.

U svrhu izlječenja, Dr. Margaretić promiče preventivne preglede dojki i drugih organa te je jedan od začetnika ideje o screeningu dojki u Hrvatskoj.

Radno vrijeme

ponedjeljak 14:00 - 19:00
utorak 8:00 - 13:00
srijeda 14:00 - 19:00
četvrtak 14:00 - 19:00
petak 8:00 - 13:00

Prema dogovoru radimo i u ostalim terminima.

Pregled stranica

Županija

  • OSJEČKO - BARANJSKA ŽUPANIJA

Djelatnost