ZRCALO d.o.o.

logo

Opis

Već skoro 25 godina uspješno pratimo sve veću potrebu za proizvodima od stakla, posebno onima koji štede energiju, imaju bolju zvučnu izolaciju ili daju bolja vizualna svojstva građevini. Izveli smo staklarske radove na gotovo svim većim poslovnim objektima u slavonskoj regiji, ali i šire, zahvaljujući širokoj paleti naših proizvoda i usluga, kao i njihovoj kvaliteti:

RAVNO STAKLO -- REFLEKSNO STAKLO -- LAMISTAL STAKLO -- ARMIRANO STAKLO -- PROFILIT STAKLO -- PLEKSIGLAS -- OGLEDALO -- IZO STAKLO -- KALJENO STAKLO -- PJESKARENO STAKLO ...

  • Ornament (reljefno) staklo u raznim lijevanim motivima: bezbojno (clear), smeđe-bronza i žuto; koristi se za ugradnju u vrata i prozore - čuvaju diskreciju, a propuštaju svjetlost
  • Vatrostalno keramičko staklo Robax za peći i kamine na čvrsta goriva; omogućuje jasan pogled na vatru i potpunosti zaštićenost od iskre; daje osjećaj topline i sigurnosti, otporno je na visoke temperature i otvoren plamen.
  • Ogledala za sve vrste retrovizora, u tri tipa savijenosti prema obliku nosača - clear ili u boji; proizvedena za auto-industriju - za automobile, motocikle, kombije, kamione, traktore.
  • Veliki izbor letvica za okvire, raznih boja i oblika, za svaku tehniku slikanja, crtanja i sve ostalo što želite uokviriti - ulje, akvarel, tempera, suhi pastel, grafika, crtež, fotografija, zlatovez, vez, goblen, puzzle, priznanja, diplome...
  • Veliki izbor paspartou kartona, s rezanjem raznih oblika cnc strojem, za opremanje slika i sl.; može se koristiti za izradu raznih dekoracija natpisa, za razne prigode.

Poslujemo na dvije lokacije u Osijeku - osim u Vukovarskoj gdje se vrši obrada i oblikovanje stakla te servis za staklorezačke usluge, na adresi Zeleno polje 30 (031 540 100) smještena je proizvodnja i skladište.

Radno vrijeme

ponedjeljak 8:00 - 16:00
utorak 8:00 - 16:00
srijeda 8:00 - 16:00
četvrtak 8:00 - 16:00
petak 8:00 - 16:00
subota 8:00 - 12:00

Pregled stranica

Županija

  • OSJEČKO - BARANJSKA ŽUPANIJA

Djelatnost