LJEKARNA KATICA BERTOVIĆ, mag. pharm.

logo

Opis

Ugovorna smo ljekarna Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, s višedesetljetnim iskustvom, čiji je osnovni zadatak osigurati opskrbu stanovništva lijekovima i medicinskim proizvodima, dječjom hranom i dijetetskim pripravcima, kozmetičkim i drugim sredstvima za zaštitu zdravlja. Izdajemo lijekove na recept, uz savjetovanje o primjeni i mogućim nuspojavama, nabavljamo lijekove na privatne recepte te uz doznake izdajemo ortopedska i medicinska pomagala.

U svojoj ponudi imamo velik izbor vitamina i minerala, biljnih pripravaka, aromaterapeutskih, apiterapeutskih i homeopatskih proizvoda, proizvoda za njegu i higijenu tijela, širok izbor dermatoloških preparata i kozmetike posebne namjene, proizvode za sve vrste kontaktnih leća, kao i kompletan dječji program.

Svojim stručnim savjetom želimo uvijek biti na usluzi našim korisnicima. Konstantno se usavršavamo, u nastojanju da uvijek budemo u toku s novostima u našoj struci i s novim proizvodima koji se svakodnevno pojavljuju na našem tržištu, kako bi vas mogli ispravno i pravovremeno informirati.

Radno vrijeme

ponedjeljak 7:00 - 20:00
utorak 7:00 - 20:00
srijeda 7:00 - 20:00
četvrtak 7:00 - 20:00
petak 7:00 - 20:00
subota 7:00 - 15:00

Županija

  • GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost