VJENČANJE HRVATSKA - APLIKACIJA

Opis

Mi smo tim mladih i ambicioznih ljudi koji su ideju pretočili u stvarnost i za tebe kreirali Aplikaciju Vjenčanje Hrvatska koju možeš besplatno skinuti u trgovinama:

Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.reroot.vjencanje_hrvatska_android

App store: https://itunes.apple.com/us/app/vjenčanje-hrvatska/id1466227173

Aplikacija je moderna, jednostavna i vrlo korisna. Možeš pronaći sve što ti je potrebno za tvoj veliki dan i dobiti korisne informacije koje su neophodne kako bi ti organizacija vjenčanja bila što manje stresna. Znamo koliko je vremena potrebno za pronalazak adekvatne svečane sale, svirača, vjenčanice i svih popratnih sadržaja. Upravo smo ti iz tog razloga osigurali da gotovo sve možeš saznati na jednom mjestu i pronaći ono što ti treba i odgovara.

Pokrivamo cijelu Republiku Hrvatsku koju smo podijelili na županije kako ne bi lutali i gubili svoje vrijeme. Svaka županija sadrži kategorije kako bi ti dodatno olakšali pretragu i omogućili brz pronalazak onoga što tražiš. Kako bi ti bili još dostupniji prisutni smo na mnogim platformama gdje nas također možeš pronaći, postaviti pitanje, dobiti potrebne informacije ili zatražiti pomoć: facebook, instagram, e-mail, mobitel…

Sigurni smo kako će ti vrijeme provedeno u aplikaciji biti korisno i kvalitetno utrošeno.

Oglas

large banner

Djelatnost