PODUZEĆE ZA CESTE d.o.o. BJELOVAR

logo

Opis

Poduzeće za ceste d.o.o. osnovano je 1962. godine, a 1992. godine djeluje kao dioničko društvo. Tijekom niza godina razvijalo se izvodeći građevinske poslove niskogradnje na današnjem području Bjelovarsko-bilogorske, Križevačko-koprivničke, Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske i Zagrebačke županije, ali i šire, usko se specijalizirajući za održavanje, rekonstrukciju i izgradnju cesta.

Pored toga poduzeće se bavi i proizvodnjom asfaltnih mješavina, ljetnim i zimskim održavanjem ulica i cesta, prijevozom robe-tereta cestama (kamenih materijala i asfaltnih mješavina), iznajmljivanjem građevinskih strojeva i dr.

PZC danas ima 55 stalno zaposlenih djelatnika. Uz visokostručnu i visokokvalificiranu radnu snagu posjeduje najsuvremeniju mehanizaciju za izgradnju cesta i dvije asfaltne baze za proizvodnju svih vrsta asfaltnih mješavina; jedna se nalazi na području Bjelovara, a druga na području Novigrada Podravskog, Gajeva bb (tel. 048/832-045, fax: 048/832-709) u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Primjenjujući najnovija dostignuća struke, poduzeće posvećuje posebnu pažnju kvaliteti građenja, čime je i steklo svoj ugled.

Pregled stranica

Županija

  • BJELOVARSKO - BILOGORSKA ŽUPANIJA

Djelatnost