O nama

O nama


FCR MEDIA GROUP - NOVI VLASNIK PODUZEĆA MTI TELEFONSKI IMENIK I ŽUTE STRANICE d.o.o., k.d.

10. lipanj 2014.

MTI Telefonski imenik i Žute stranice postao je članicom FCR Media grupe, jedne od najvećih europskih lokalnih pretraživačkih digitalnih kompanija, s podružnicama u 12 zemalja - Češkoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Rumunjskoj, Hrvatskoj, Irskoj, Švedskoj, Finskoj, Rusiji i baltičkim zemljama (Latviji, Litvi i Estoniji).

FCR Media grupa ima sjedište u Tallinnu, a u pravnom je odnosu sa tvrtkama: u Estoniji - FCR Media AS, Kõnekeskuse AS; u Latviji - FCR Media Latvia SIA; u Litvi - FCR Media Lietuva UAB; u Irskoj - FCR Media Ltd; u Švedskoj - Lokaldelen i Sverige AB, Annonsbokningen i Sverige AB; u Češkoj i Slovačkoj - Mediatel, spol. s.r.o.; u Rumunjskoj - FCR Media On Line SRL; u Mađarskoj - MTT Media Kft.

Vizija
Pospješiti trgovinu i poslovne odnose.

Misija
Pružiti klijentima moderne opcije oglašavanja kako bi se poboljšala učinkovitost njihovog poslovanja, a korisnicima pružiti bitne informacije.

Naši ciljevi
Za kupce | Postati digitalna medijska agencija po izboru za sve poslovne subjekte koji djeluju na FCR Media tržištima.

Za potrošače | Ponuditi portfelj proizvoda i usluga koje su jednostavne, bitne i pouzdane za potrošače.

Za zaposlenike | Ponuditi izazovno radno okruženje i mogućnost učenja za zaposlenike kako bi im pomogli doprinijeti razvoju organizacije.

MTI Telefonski imenik i Žute stranice d.o.o., k.d.

Nakladničko poduzeće, nastalo je 1998. godine u 100% vlasništvu tvrtke Müller Verlag, Nürnberg. Višegodišnje konzistentno iskustvo zaposlenika tvrtke MTI Telefonski imenik i Žute stranice d.o.o., k.d. u obavljanju marketinških djelatnosti i obradi tržišta Republike Hrvatske danas je prepoznatljivo kroz:

  • regionalna izdanja ŽUTIH STRANICA, (baza podataka tvrtki, obrtnika, institucija - razvrstanih prema abecedi i djelatnostima) - knjiški oblik - 13 godina
  • Internet - www.zutestranice.hr i www.mti.hr
  • poslove komercijale (obrada tržišta, prodaja oglasnog prostora)
  • grafičku pripremu i izradu oglasa
  • prijelom knjiških izdanja

Kao vodeća izdavačka kuća specijaliziranih baza podataka s najvećom bazom privrednih subjekata u Republici Hrvatskoj, razvojnim planom poslovanja i punim angažmanom zaposlenika, iz dana u dan poboljšava svoj djelokrug rada kako bi korisnicima usluga omogućila što brži i kvalitetniji pristup domaćem i inozemnom tržištu.