URBAN PET - CENTAR ZA EDUKACIJU VLASNIKA, PONAŠANJE I TRENING PASA

    • Lokacija rada prema potrebi, Zagreb i ostali gradovi
    • 098 180 46 90
logo

Opis

Povezanost, međusobno povjerenje i razumijevanje temelj su kako za ugodan suživot tako i za bilo kakav ozbiljniji rad sa psima. Zbog toga što su naša ljudska pravila i očekivanja često psima prezahtjevna i nerazumljiva i zbog toga što mnogi skrbnici ne znaju tumačiti značenja psećeg ponašanja, dolazi do problema u komunikaciji što može narušiti međusoban odnos i povezanost između pasa i njihovih skrbnika.

Kako bi problem prepoznali i riješili, voditeljica Centra Sandra Ilievski nudi svoje stručne usluge prikupljene kroz veliko praktično iskustvo i obrazovanje u inozemstvu.

Njen način rada temelji se na znanstveno dokazanim principima učenja, a njen je moto “psihologija umjesto prisile”, što znači da prilikom učenja ponašanja ili radnje koristi metode treninga pozitivnim poticajem, a uporaba bilo kakvog oblika fizičke sile, zastrašivanja ili opreme koja psima uzrokuje strah, bol i nelagodu nije u repertoaru njenog rada.

Različiti edukacijski programi usmjereni su kako na želje i potrebe vlasnika tako i na dobrobit, kvalitetu i poštovanje bioloških potreba specifičnih za pse kao vrstu. Poseban naglasak je na edukaciji ljudi kako da podučavaju i razumiju svoje pse. Programi obuhvaćaju teorijsku i praktičnu nastavu poput savjetovanja (konzultacija), predavanja, seminara, grupnih i individualnih tečajeva.

Bez obzira na to imate li psa sa problemima u ponašanju, razmišljate li tek o nabavci psa, imate štene, želite unaprijediti određene segmente u odgoju ili pripremiti psa za ispit, prvi su korak konzultacije. Održavaju se u domu vlasnika, traju između 2 i 3 sata, a poželjno je da budu prisutni svi članovi obitelji koji žive ili često borave sa psom i bave se njime.

Osim u Zagrebu, konzultacije je moguće dogovoriti i u drugim mjestima.

Pregled stranica

Oglas

large banner

Vanjski oglasi

Županija

  • GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost