MGN METALNA GALANTERIJA NOVAK d.o.o. sustavi za navodnjavanje

    • Ulica Eugena Kumičića 78, 42000 Varaždin
    • 042 232 555
    • 042 232 55 59
    • 042 232 048
logo

Opis

MGN - Metalna galanterija Novak je tvrtka koja uspješno posluje od 1995. Osnovna je djelatnost tvrtke proizvodnja, distribucija, zastupanje, projektiranje opreme i sustave navodnjavanja, odvodnje i distribucije vode.

FertiKit set za upravljanje navodnjavanjem i doziranjem  -  omogućuje direktno prihranjivanje većeg broja sekcija i raznih vrsta kultura. Nudimo FertiKit PB koji se ugrađuje na baypass glavnog voda za navodnjavanje

Dorot serija 300 - automatski hidraulički ventil, koji, neovisno od promjene ulaznog tlaka ili protoka održava stalan, namješteni izlazni tlak. Radom ventila upravlja pilot uređaj. Pri padu tlaka ispod  vrijednosti namještenog tlaka, ventil se potpuno otvori, kako bi se smanjili gubici.

RAESA aluminijske cijevi za navodnjavanje, oprema za navodnjavanje - prema se sastoji od magistralnih i razvodnih cijevi, nosača prskalica, koljena, hidrantskih ventila i svog potrebnog spojnog pribora.

Kapljične cijevi STREAMLINE - tankostijena cijev s injektiranim kapaljkama, svaka kapaljka ima ugrađen mikrofiltar koji sprečava začepljenje i ulazak nečistoća u periodima kada je cijev prazna.

Prskalice

MGN d.o.o. nudi prskalice iz visokokvalitetne tehničke plastike. Jedini okretni dio prskalica je rotor, koji stvara zbijeni mlaz, što omogućuje kvalitetno zalijevanje i u vjetrovitim uvjetima.

Navedena se oprema može koristiti jednako uspješno u voćarstvu, povrćarstvu, rasadničarstvu, uzgoju ratarskih kultura,...

Odličan odnos cijene i učinkovitosti zalijevanja širokog spektra povrtlarskih i poljoprivrednih kultura i voćnih sadnica

Radno vrijeme

ponedjeljak 7:00 - 15:00
utorak 7:00 - 15:00
srijeda 7:00 - 15:00
četvrtak 7:00 - 15:00
petak 7:00 - 15:00

Pregled stranica

Županija

  • VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
  • OSJEČKO - BARANJSKA ŽUPANIJA

Djelatnost