HOTEL PHOENIX

Opis

Phoenix je hotel namijenjen odraslim osobama, putnicima i znatiželjnicima, romantičnim parovima, poslovnim ljudima koji uz smještaj traže odmor i opuštanje od svakodnevnog stresa, te tematskim grupama.

Ulaskom u ovaj elegantni hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu, svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo.

Dekor soba uz modernu opremu upotpunjen je bojom lavande koja je ujedno i zaštitni znak hotela.

Iskustva naših gostiju govore o našim novouređenim sobama koje odišu ugodom, pozitivnom energijom, pozivaju na odmor i opuštanje, ali i uživanje u razdraganim romantičnim trenucima.

Poslovni gosti koji uz udobnost cijene kvalitetu smještaja i poslovne sadržaje uvijek nam se vraćaju.

Romantični parovi koji žele uživati u dizajnu i dodatnim sadržajima wellnessa, nakon boravka kod nas šalju nam svoje najbolje prijatelje da budu naši gosti.

Grupe koje cijene funkcionalnost smještaja, dobru prometnu povezanost, mir za radne sastanke i odličnu kuhinju, vrlo su rado naši gosti.

Prave ljubavi nemaju kraja, zato zaslužuju spektakularan početak! 

Zakoračite u novo poglavlje života Vjenčanjem sa stilom i prepustite se profesionalnom banketnom teamu Hotela Phoenix****

Pristup organizaciji Vjenčanja

Mi znamo da je svaka ljubavna priča jedinstvena, te zaslužuje jedinstveno vjenčanje. Naš Team svakom vjenčanju pristupa individualno, s puno pažnje i sa srcem, kreirajući Unique Wedding priču za naše mladence!

Vjenčanja u Hotelu Phoenix****

Izaberite stil svadbene svečanosti koji Vam savršeno pristaje, a sve ostalo prepustite nama! Vaše želje pretočit ćemo u stvarnost i ostaviti Vas i Vaše uzvanike bez teksta. Vrijeme prije Vjenčanja vrijeme je kada se mladenci bez brige trebaju posvetiti jedno drugome, a na nama je da stvorimo svadbenu svečanost o kakvoj ste oduvijek sanjali!

 

Radno vrijeme

ponedjeljak 0:00 - 24:00
utorak 0:00 - 24:00
srijeda 0:00 - 24:00
četvrtak 0:00 - 24:00
petak 0:00 - 24:00
subota 0:00 - 24:00
nedjelja 0:00 - 24:00

NONSTOP

Pregled stranica

Županija

  • GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Djelatnost