SOUNDSET POŽEGA

logo

Opis

Mali broj radijskih postaja u Hrvatskoj može se pohvaliti s bogatom poviješću proizvodnje radijskog programa kao što to može Soundset Požega.

Počeli smo s radom na jednostavnoj opremi, da bi danas došli do statusa suvremeno opremljene postaje koja Požeštinu preplavljuje modernim, urbanim i kvalitetnim zvukom sa svojih frekvencija.

Ono što nikada nismo mijenjali je želja da svojim slušateljima damo najbolje od sebe, bilo to u domeni informacija koje naš vrijedan novinarski tim prikuplja diljem županije, održavanja običaja našeg kraja kroz različite emisije, smijeha koji svakodnevno unosimo u tisuće domova ili glazbe koja se zasniva na ponekom svjetskom hitu i, primarno, domaćoj glazbi.

Kroz godine rada Soundset Požega je postala prepoznatljiva kao medij koji je saživljen sa svojim gradom i županijom, koji od zore do kasnih noćnih sati daje svakom slušatelju ono što od njega traži, kroz pažljivo sastavljen program, čiji je cilj biti svakodnevno uz sve žitelje zlatne Požeško-slavonske županije.

Radno vrijeme

ponedjeljak 8:00 - 16:00
utorak 8:00 - 16:00
srijeda 8:00 - 16:00
četvrtak 8:00 - 16:00
petak 8:00 - 16:00

Pregled stranica

Županija

  • POŽEŠKO - SLAVONSKA ŽUPANIJA

Djelatnost